Steun ons via een donatie:


Door te geven, verander je een leven!

Bij De Mooiste Ster geloven we  in de kracht van samenwerken en  dat elke donatie, groot of klein, een groot verschil kan maken. Jij kunt ons helpen door eenmalige donaties of maandelijkse donaties die je op elk gewenst moment kunt pauzeren of stopzetten. 

Jouw vrijgevigheid maakt het mogelijk om kraampakketten samen te stellen, wetenschappelijk onderzoek te financieren en directe hulp te bieden aan hen die het het meest nodig hebben.

Word een maandelijkse donateur en maak het verschil !

Waarom een maandelijkse donatie? Door een maandelijkse donatie te schenken, help je ons om een stabiele bron van inkomsten te hebben, waardoor we beter kunnen budgetteren en plannen voor de toekomst. Met jouw regelmatige steun kunnen we sterrenouders sneller ondersteunen en ons werk uitbreiden.

Hoe werkt het? Het is heel eenvoudig! Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt een bevestigingsmail om je inschrijving te voltooien.

Vragen of stopzetten? Heb je vragen over je donatie of wil je het stopzetten? Geen probleem! Neem gewoon telefonisch contact met ons op op het nummer : (+32)472/48.01.41  of stuur ons een e-mail via demooistester@gmail.com zodat we je doorlopende opdracht meteen kunnen stopzetten.

Meer info over een donatie?