Word vrijwilliger:Bij De Mooiste Ster geloven we dat iedereen een verschil kan maken. Of je nu handig bent met naald en draad, bedreven bent in het haken van kleine sterretjes, of je talenten liggen in het creëren van online content voor onze website en sociale media, er is altijd een plek voor jou in ons team! 


Steun ons en word vrijwilliger!

Je kan op vele manieren een bijdrage leveren als vrijwilliger. Je kiest zelf hoe en wanneer je je wil inzetten.

Waarom vrijwilligerswerk?

Word een echte Held: Als vrijwilliger ben je een redder in nood en bied je échte hulp aan mensen die het nodig hebben. Er is geen beter gevoel dan te weten dat jouw inzet een positief verschil maakt in het leven van anderen.

Ontmoet nieuwe mensen: Ervaar het plezier van vrijwilligerswerk. Je doet wat je graag doet terwijl je anderen helpt, waardoor je een geweldige tijd beleeft met nieuwe vrienden tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld. 

Goed op je cv : Werkgevers vinden het belangrijk te weten dat je niet alleen werkt om financiële redenen, maar ook andere motivaties hebt. Mocht je geen betaalde baan hebben dan is vrijwilligerswerk ideaal om een gat op je CV te voorkomen of verkleinen. Je laat zien dat je niet stil hebt gezeten en graag je handen uit de mouwen steekt!  

Word de beste versie van jezelf: Vrijwilligerswerk is niet alleen goed voor anderen, maar ook voor jezelf! Het biedt de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen of om verborgen talenten bij jezelf te ontdekken. 

Wat wij bieden:

Informatie : Om jou als vrijwilliger vertrouwd te maken met De Mooiste Ster, zorgen we voor alles om je zo goed mogelijk te ondersteunen en alle mogelijke informatie te geven die nodig is om je activiteit zo goed mogelijk uit te voeren.

Een onkostenvergoeding : In principe doe je vrijwilligerswerk gratis. Om eventuele kosten te dekken en als waardering voor je inzet, kan je als vrijwilliger een onkostenvergoeding krijgen.

Een verzekering : Tijdens je opdrachten zorgen wij ervoor dat je verzekerd bent.


* Als je nog vragen hebt over vrijwilligerswerk bij De Mooiste Ster, aarzel dan niet om ons te contacteren of raadpleeg de website van het Vlaams Steunpunt van Vrijwilligerswerk.