Organiseer een actie:Wil je graag je steentje bijdragen aan De Mooiste Ster? Dat kan! Hier is een eenvoudig stappenplan om je eigen actie op te zetten en fondsen te werven voor onze organisatie. 


Bedenk een actie:

Kies een klassieke actie zoals een quiz, wafelverkoop, wandelzoektocht, of laat je creativiteit de vrije loop en zet een unieke actie op. Goede planning en promotie zijn de sleutels tot succes. 

Meld je actie aan:

Zodra je jouw actie hebt bedacht en voorbereid, meld je aan als actievoerder. Je ontvangt een actienummer en een persoonlijke actiepagina als jouw actie voldoet aan onze erkenningsvoorwaarden. Voor sommige acties ontvang je een attest 

Promoot jou actie:

Na registratie kun je beginnen met het promoten van je actie. Wij bieden ondersteuning met een vermelding op onze website en voorzien promotiemateriaal. Je hebt ook de begeleiding van een districtscoördinator die je adviseert over de beste aanpak. 

Verzamel Donaties:

De opbrengst van je actie stort je op het bankrekeningnummer van De Mooiste Ster: BE102548855625. Vermeld het actienummer en het woord "actie" bij de vrije mededeling van je overschrijvingsformulier. Hiermee identificeren we jouw actie en weten we dat het om actiegeld gaat.

Mensen die jouw actie willen steunen met een gift, kunnen dit doen via je persoonlijke actiepagina of door het geld rechtstreeks te storten op het rekeningnummer van De Mooiste Ster, met "donatie" gevolgd door je actienummer als mededeling.
Wil je meer informatie of heb je hulp nodig?

We staan altijd voor je klaar!

Wuyts Glenn

Medeoprichter van 

De Mooiste Ster

(+32)471/72.84.33

Aerts Shana

Medeoprichtster van 

De Mooiste Ster

(+32)475/33.55.91