Hoe kan ik helpen?Om ons doel te bereiken hebben we natuurlijk ook financiële middelen nodig. Daarom verwelkomen we alle hulp van sponsors en donateurs.

Wij geloven dat een samenwerking met sponsors en donateurs van onschatbare waarde is om ons doel te bereiken. Hieronder vindt u de verschillende opties waarmee je ons kunt steunen:


Via een donatie:

Jouw donatie, groot of klein, maakt het mogelijk voor "De Mooiste Ster" om gratis kraampakketten aan te bieden, wetenschappelijk onderzoek te financieren en ouders die hun kindje hebben verloren tijdens of kort na de bevalling te ondersteunen. 

*Momenteel zijn deze donaties helaas nog niet fiscaal aftrekbaar, maar we doen er alles aan om dit volgend jaar mogelijk te maken. 

Organiseer een actie:

Steun ons door deel te nemen aan een van onze lopende acties of start zelf je eigen actie! Klik op de link om te kijken welke acties er in het verleden werden georganiseerd en ontdek hoe simpel het is om jouw eigen actie op te zetten. Of het nu gaat om een sponsorloop, een wafelverkoop, of een ander creatief idee, elke inspanning draagt bij aan het ondersteunen van sterrenouders en het mogelijk maken van wetenschappelijk onderzoek.

Word vrijwilliger:

Ook De Mooiste Ster verwelkomt vrijwilligers met open armen! Of je nu handig bent met naald en draad voor het maken van prematuur kleertjes, bedreven bent in het haken van kleine sterretjes, of je talenten liggen in het creëren van online content voor onze website en sociale media, er is altijd een plek voor jou in ons team.

Meld je aan via onderstaande link en ontdek hoe jij een waardevol verschil kunt maken!

Bestel op onze webshop:

Neem een kijkje op onze webshop en ontdek een uitgebreid assortiment aan speciale producten. Van heerlijke thee en chocolade tot prachtige geschenkboxen en boeken, we hebben voor elk wat wils. Bovendien voegen we regelmatig nieuwe items toe, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken! 

Alle opbrengsten gaan volledig naar onze organisatie, waardoor we sterrenouders nog beter kunnen ondersteunen. Neem een kijkje en vind unieke schatten terwijl je bijdraagt aan een liefdevol doel! 

Shop via Trooper:

Wil je ons steunen zonder extra kosten? Dat kan! Via onze Trooper-link of browser kun je ons helpen bij elke online aankoop die je doet. Klik simpelweg op de link, shop zoals je gewend bent op jouw favoriete webshops, en een percentage van je aankoopbedrag wordt gedoneerd aan De Mooiste Ster, zonder extra kosten!

Recycleerbare materialen:

Wil je op een eenvoudige manier je steentje bijdragen? Word een Sorteerheld! Je helpt er niet alleen het milieu mee, maar je kunt ons ook enorm helpen door specifieke materialen bij te houden en te verzamelen. Denk hierbij aan stoffen voor onze prematuur-kleding, metalen zoals blikjes of kroonkurken, lege inktpatronen, oude batterijen, en zelfs oude IT-producten zoals gsm's of harde schijven.

Via Een Nieuwe Hobby?

Ontdek de wereld van magneetvissen! Een avontuurlijke hobby waarbij je met een sterke magneet verborgen schatten uit het water haalt. Maar wist je dat magneetvissen niet alleen een leuke bezigheid is, maar ook een manier om De Mooiste Ster te steunen?

Door een magneet aan te schaffen via onze website, help je ons direct. Bovendien ontvang je met de code: MAGNETAR10 10% korting op je bestelling. En een deel van jouw aankoopbedrag gaat rechtstreeks naar ons, zodat wij ons belangrijke werk kunnen voortzetten.

Klik nu op de knop hieronder om meer te ontdekken over magneetvissen en hoe jij ons kunt helpen met deze spannende hobby!

Via testament of schenking:

Wordt na je overleiden zelf één van de mooiste sterren aan de hemel door De Mooiste Ster te steunen door ons op te nemen in uw erfenis of zelfs voor uw overlijden door middel van een belastingvrije schenking. Uw genereuze steun maakt het mogelijk om blijvende wensen te vervullen en troost te bieden aan hen die het nodig hebben.