Vind inspiratie:Wil je zelf mee een verschil maken en ons helpen sterrenouders te ondersteunen? Ontdek hier creatieve en hartverwarmende ideeën voor acties waarmee je geld kunt inzamelen voor onze organisatie. Of je nu een sportieve uitdaging aangaat, een kunstveiling organiseert of gewoon iets lekkers bakt voor het goede doel, hier vind je inspiratie om samen een impact te maken.


Organiseer een verkoopactie voor 'De Mooiste Ster' en geef betekenis aan elk product dat je verkoopt. Of het nu gaat om zelfgemaakte creaties, tweedehands schatten, of lokale producten, elke bijdrage telt. Verkoop met passie en maak een verschil in het leven van ouders die een sterretje hebben verloren.

Doe mee aan een sponsorloop en steun zo ouders die een sterretje hebben verloren. Verzamel sponsors, deel je verhaal en maak een impact. Elke stap brengt steun en hoop.

Organiseer een tombola en geef mensen de kans om te winnen, terwijl je tegelijkertijd ouders steunt die een sterretje hebben verloren. Verzamel mooie prijzen, verspreid uitnodigingen om mee te doen, en maak samen een verschil.

Via geocatching kun je een "catch" verbergen, de coördinaten delen en daarna avonturiers op zoek laten gaan. Vraag aan de vinder een kleine vrije donatie te doen aan 'De Mooiste Ster', en zo helpen ze niet alleen het goede doel, maar voegen ze ook een extra dimensie toe aan hun ontdekkingsreis. Een leuke manier om buiten te zijn, nieuwe plekken te verkennen en tegelijkertijd steun te bieden aan ouders die een sterretje hebben verloren.

Voeg een vleugje liefde toe aan jullie menu en Creëer een speciaal gerecht, drankje of dessert waarvan een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan De Mooiste Ster.

Nodig vrienden, familie en buren uit voor een gezellige filmervaring binnen of in de buitenlucht. Vergeet zeker de popcorn niet! Vraag een kleine bijdrage voor toegang en alle opbrengsten gaan naar het ondersteunen van ouders die een sterretje hebben verloren. Een magische avond en een mooi gebaar!

Verkoop heerlijke ontbijtmanden en laat buurtgenoten, collega's of vrienden genieten van een smakelijk ontbijt, liefdevol samengesteld met de lekkerste producten. Zorg mee voor een hartverwarmend begin van de dag!

Steek de barbecue maar aan! Organiseer een BBQ-evenement ten voordele van 'De Mooiste Ster'. En laat vrienden en familie genieten van heerlijk gegrild eten terwijl ze bijdragen aan een waardevol doel.

Organiseer een dag waarop buurtbewoners hun auto door jou kunnen laten wassen, en doneer de opbrengst aan De Mooiste Ster.

Ga samen met ons de diepte in voor een bijzondere inzamelingsactie! Ga samen met vrienden of andere magneetvissers een dagje uit, en breng de opgeviste metalen naar het recyclagepark. Het geld dat je hiervoor ontvangt, kun je daarna doneren aan onze organisatie zodat je zelfs met je hobby het goed doel kunt steunen. Neem ook zeker een kijkje op onze pagina over magneetvissen en krijg korting op de sterke magneten van Magnetar!

Verzamel blikjes en andere metalen tijdens een opruimactie bij jou in jouw buurt. Ruil ze in bij het recyclagepark en doneer de opbrengst aan De Mooiste Ster. Zo slaan we samen twee vliegen in één klap: een schonere wereld én steun voor sterrenouders.

Maak een groot verschil met kleine munten! Plaats spaarpotjes op strategische plekken zoals lokale winkels, frituren, of zelfs bij kantoren. Laat mensen hun kleingeld doneren en laat een klein gebaar een groot impact maken.

Een goed idee, maar geen idee hoe je hieraan moet beginnen? Laat uw gegevens achter en wij zullen je zo spoedig mogelijk contacteren om je op weg te helpen!